Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2559
Música i dansa de la mà en un atractiu espectacle de carrer




Qui no ho prova no s'equivoca, però tampoc l'encerta. Aquesta pot ser la filosofia del Festival de les Arts al carrer d'enguany.  Amb Dance in percussion  que combina el ball modern amb el ritme de la batucada l'aposta era sobre segur.  



El cercavila sortí des de Son Moll, puntualment, i recorregué el passeig marítim de Cala Rajada (Avinguda d'Amèrica) amb la trepidant música de Batucap i les coreografies preparades pels grups de ball de Total Dance. 



A mesura que el cercaviles avançà cap la plaça dels Pins, on feren les darreres peces, s'anaren afegint grups de ballarines de cada vegada més joves. Tots plegats amb un gran seguici d'espectadors,  residents i turistes, recorregueren el passeig i no fórem pocs els qui s'afegiren afer unes passes a ritme de batucada.



Mentre desfilaven, els musics i les ballarines, molts de clients de les terrasses i bars s'aixecaven per a fer fotografies. La comitiva creava molta expectació per allà on passava.

 
En definitiva, una original iniciativa molt ben rebuda pels passejants i espectadors. Cal dir que aquesta actuació suposa un gran esforç per part dels músics i dansaires, no de bades l'espectacle durà més d'una hora i el ritme no baixà en cap moment.



Enhorabona a tots.