Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2457
Ho organitzen les escoles de música d'Artà i Capdepera, amb presència del professor Miguel Lecueder


Durant els passats dies 1, 2, 3 i 4 de maig es va dur a terme a la Torre de Canyamel el IV Curs de Piano de Llevant, organitzat pels departaments de piano de les escoles municipals de música d’Artà i Capdepera, juntament amb l’Associació Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere.

Com ja és tradició, el curs s’inaugurà el dimecres 30 d’abril amb un concert  del professor Miguel Lecueder a la Torre de Canyamel. En aquest concert el pianista interpretà obres de Robert Schumann, el Pare Antonio Soler, Claude Debussy, Gustavo Britos i Isaac Albéniz. En tot moment, l’intèrpret mostra una gran tècnica, musicalitat i virtuosisme.


Després del concert del professor, els alumnes matriculats en el curs gaudiren de quatre dies de classes intensives de piano, on pogueren treballar i perfeccionar obres de diferents nivells. Aquest any foren 14 els alumnes matriculats com a actius, molts d’ells repetidors de l’experiència de treballar amb el mestre Miguel Lecueder. El curs es clausurà amb un concert a càrrec dels alumnes que tingué lloc el diumenge 4 de maig a la Torre de Canyamel on els estudiants pogueren mostrar al públic algunes de les obres treballades durant el curs.

L’organització vol donar de forma molt especial les gràcies a la família Morell per cedir l’espai de la Torre de Canyamel per realitzar aquest curs. I també a les diferents empreses, tant d’Artà com de Capdepera, que col·laboren en l’edició d’aquestes jornades pianístiques ja que sense les quals no seria possible la realització d’aquest curs.