Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2383

 

El passat dilluns, dia 2 de desembre, la sala d'exposicions del Centre Cap Vermell va acollir una doble mostra de pintura i d'escultures fetes amb objectes trobats a la natura.  

La inauguració comptà amb la presència d'un públic nombrós i , a més de la intervenció del batle Rafel Fernández, Paco Ruiz  i Toni Adrover van presentar les seves propostes artístiques. A la mateixa presentació hi participà Antonella Debellis, amb el seu treball fotogràfic "1 day,1 picture", de la qual parlam a un altre article.





Francisco Ruiz Malagón presenta una col·lecció de pintures amb Capdepera com a protagonista, i molt especialment la festa de Sant Antoni. La seva obra mostra colors molt vius, realitzades amb un traç ferm i desprenent una forta personalitat. Les seves creacions aporten una visió molt particular de la realitat, sense desdibuixar-la massa.



De la seva banda, Antoni Adrover presenta diverses peces de fusta, pedra i metall, que combinen objectes trobats i una base que els transforma en peces decoratives, o fins i tot amb funcions pràctiques. Rels, branques, teules, pedres..., elements treballats i transformats en objectes artístics.



En conjunt, les tres exposicions que es presenten simultàniament be mereixen una visita al Centre Cap Vermell, on podreu trobar tres propostes engrescadores i ben diferents.