Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2741
Qualitat i innovació a la Nit de l'art en Centre Cap Vermell.



Propostes de dansa, pintura i audiovisua
ls s'interelacionen

Aquest estiu el Centre Cap Vermell ha voltat en torn a la magnífica exposició de Gustavo i el Festival de les Arts al carrer va voler sumar-s'hi plantejant al grup de Les Ineluctables una intervenció en aquesta exposició retrospectiva. Aquest era el nucli central de la proposta de l'anomenada NIT DE L'ART.

Però no sols fou aquest "boogui-wooguie". La vetllada comença amb la visita guiada a l'exposició de cada dijous. A continuació, Les ineluctables volgueren mostrar el treball de recerca que han duit a terme a l'auditòri al llarg de dues setmanes, el que s'anomena "work in progress". Un espectacle de dansa introspectiva, del que s'anomena creació instantànea.  Dolçor de moviments amb la força d'una relació intensa. Una petita meravella. Ballaren Florence Augendre i Daggmar.



Cinc minuts de descans per translladar-nos al segon pis on tengué lloc la performance de Florence Augendre i Jean-Marc Serrano Deladoey al voltant de les obres de Gustavo. Un treball que han aprofundit en la personalidad de Gustavo amb una llarga entrevista de la que s'escoltaven frases. I una descoberta i interpretació gairebé quadre a quadre. Les imatges i el vídeo vos podran ajudar a fer-vos una millor idea.
























El públic assistent, així com l'artista Gustavo, gaudiren d'unes propostes de fusions artistiques noves, arriscades i encisadores a l'hora. En acabar es felicitaren mútuament. Per cert, qui vulgui veure-ho, dimecres 25 a les 20,30 es torna a repetir.









Acabada la dansa, a la façana del Centre Cap Vermell, tal com es va fer l'any passat amb altres artistes, es projectà un vídeo-muntatge amb animació de les obres de Gustavo a ritme de música de Felini-Rota. Aquesta proposta en un espai més distès acabà d'arredonir la vetllada.









El públic assistent valorà molt positivament l'experiència de la NIR DE L'ART, que , si fos possible, s'hauria de tornar a repetir. Però com ja hem esmentat, aquest espectacle es torna a repetir dimecres 25 i el GUSTAVOPROJECTING també el dijous 26.