Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2390


El currículum de na Bàrbara Sirer és prou important i la seva trajectòria artística prou dilatada com per necessitar de presentacions. Nombroses exposicions avalen aquesta artista polifacètica, reforçades per distints premis que no fan sinó prestigiar un recorregut envejable.

Els que hem seguit la seva carrera hem pogut assistir a l'evolució de na Bàrbara, i hem vist com mentre s'afermava el seu traç se simplificava la pinzellada. Especialment en l'aquarel·la, aquesta pintora ha aconseguit arribar a un nivell molt alt de perfecció, amb una transparència i una lluminositat admirables. Al llarg dels anys, ha après a prescindir del que és accessori per tal de remarcar el motiu central, però, i molt especialment, a fi que el resultat final representi un conjunt harmoniós.


















A banda de nombrosos amics i d'aficionats a l'art, la inauguració d'aquesta exposició va comptar amb la presència del batle, Rafel Fernández, i de la regidora Antònia Caimari, qui pronuncià unes paraules de presentació. La mateixa Bàrbara Sirer es va adreçar als assistents per agrair-los la seva presència, al temps que donava les gràcies als responsables del centre d'exposicions pel suport rebut.

L'acte va comptar també amb un pròleg musical, a càrrec de la Coral Gabellina, de la qual na Bàrbara és membre. Amb unes cançons populars, aquesta agrupació va amanir un esdeveniment cultural molt agradable.