Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2243
  El concert de David Gómez en el Castell de Capdepera va reunir unes 200 persones, com les 200 espelmes que envoltaven el piano. Una nit plàcida, enllumenada únicament pels estels i les espelmes, va donar per a molt, a mans del concertista, acompanyat d’acordió i del violoncel de Gabriel.

   Una organització impecable i un marc incomparable que dóna idees de les possibilitats que té el recinte per a esdeveniments d’aquesta mena. Aixi ho comentaven les representants de l’Ajuntament: la presidenta del Patronat del Castell,  Catibel Llabata, i la regidora de Turisme, Carme Riera, les quals ocupaven seient a  primera filera, on igualment es trobaven – sorpresa que fou per a elles – les persones que reberen del compositor la “dedicatòria” que abans havien dipositat sobre el piano les amistats  o parents de les receptores, amb un regal personal de David Gómez.



   “River flows in you”, de “Crepúsculo” ; “The Garden”, “The island”, “The piano”, “La valse d’Amélie”, “Cinema Paradiso” o els tangos de Astor Piazzola, foren les peces més destacades de la nit, d’entre les 20 composicions interpretades per Gómez, qui, sens dubte, féu les delícies del públic assistent, de majoria forana, durant 90 minuts que passaren com un sospir.


Tomeu Melis