Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3895
"The Briefcase" va ser interpretada pels alumnes
de l'escola de teatre de la localitat serverinaEl nostre paisà Arnau Serra, va estrenar, el diumenge 16, amb repetició el dimarts 18, la primera obra realitzada pels alumnes del taller municipal de teatre per a adults de Son Servera, a la Sala La Unió d’aquella localitat.

“The Briefcase” (El maletí) és el títol d’aquesta divertida comèdia d’embolics, amb una trama molt ben construïda, a partir d’un argument fluït, desenfadat, rioler…

Els 8 actors, 2 homes i 6 dones, en escena, ens semblaren talment professionals, fruit sens dubte de les moltes hores d’assaigs que el director Serra  els va exigir.

El públic, nadiu i forà, que en les dues sessions varen omplir el teatre serverí, s’ho passà d’allò millor, la rialla aflorava contínuament i l’obra, a mesura que avançava, anava “in crescendo”,  com correspon a un “divertimento” com el plantejat.

Els intèrprets, molt ben conjuntats, saberen executar els diferents “tempos” de què constava l’obra, amb pauses curtes que no donaven respir al públic, i aquest ho va agrair amb aplaudiments. Els actors, no ho hem d’olidar, tots ells eren novells en la interpretació  i la veritat és que ningú ho hagués dit.

No sabem com s’ho fa, n’Arnau Serra, per escriure tantes obres teatrals,  per conjugar-les  amb la direcció i amb les classes d’interpretació, de les quals té cura a diferents localitats de la comarca.

És ben segur que els gabellins tendran l’oportunitat, en un futur, d’assaborir les delícies que desprèn “El maletí”, ja que si bé la representació del nostre poble al teatre de Son Servera fou nombrosa, bé mereixen n’Arnau i el seu elenc serverí una altra oportunitat,  enc que sigui per les festes de Sant Bartomeu.

Bartomeu Melis "Meyme"
Fotografies portada de Card.cat