Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3011
Són cançons del nostre entorn
d'ara i de temps passat,
hi ha un refrany encertat:
que no hi ha temps que no torn.




En Martí Sàez és mestre d'escola i un veterà músic que ha engegat múltiples projectes musicals i teatrals. A Capdepera va presentar el seu treball musical editat en forma de CD anomenat "No hi ha temps que no torn" en el que posa música a poesies del glossador pollencí Toni Bisanyes. La presentació en forma de concert amb un bon conjunt de músics, entre d'ells en Manuel Muntaner, va presentar la totalitat de cançons del CD i una més, recollida del pregó de Sa Patrona, amb la que obrí el concert.



El concert va resultar ben amè amb una gran varietat de ritmes, perfectament adaptats a les lletres, alegres i aferradissos. Dissortadament la convocatòria va ser molt minsa, de fet pocs gabellins van acudir al teatre de Capdepera per a escoltar el treball de Martí Sàez i el grup que l'acompanyava. Aquest CD que presentaven és un treball ben digne tant per la música com per les lletres, que van des de temes  localistes, íntims, de descripció de la natura, humorístics....



Resulta curiós que en l'edició del CD hi va participar un bon grapat de músics de Capdepera com ara Felipe Cardiel i Marisa Rojas (veus), Pep Garau (clarinet), Miquel Gayà (trombó), Miquel Regueiro (tuba), Miquel Àngel Nadal (trompeta) i Manuel Muntaner (guitarres).



El concert  de dia 26 de gener va agradar molt als pocs assistents, de fet aquest va ser l'únic aspecte negatiu a comentar.