Joan Cabalgante oferí el seu últim poemari

Maria Àngela Melis fou l'encarregada de presentar l'autor i la seva obra 
"Cap Vermell" ha participat en l'edició del llibre






















L'anunciada presentació del darrer poemari - per ara - de Joan Cabalgante,  Lírica de contraban, va tenir lloc el passat divendres dia 18, a la sala polivalent del Teatre, acte en el qual el poeta es va veure acompanyat d'un nodrit grup d'amics i seguidors, freturosos de conèixer el nou lliurament d'aquest autor.



L'encarregada d'aporpar-nos al currículum de Cabalgante i a aquesta obra en concret, va ser la filòloga Maria Àngela Melis, qui s'hi referí tot dient que"aquest llibre ens atreviríem a dir que constitueix un punt de maduresa poètica de l’autor, ja que no només “beu” de múltiples referents i passa per diferents experiències al llarg del seu transitar per la vida, sinó que els paeix, s’engata, creix i transforma amb ells com a home i com a poeta".



Jaume Fuster exercí de mestre de cerimònies i el mateix poeta va ser l'encarregat de tancar il va tenir el bon gust de bastir, per a l'ocasió, una llarga glossa, a l'estil popular, per mitjà de la qual començà per a justificar el títol del recull, per acabar explicant el seu punt de vista sobre l'acte de creació poètica.



L'Associació Cap Vermell, una vegada, més s'ha implicat en l'edició d'un autor de rel local. Així tancà el 2012 i així ha encetat el 2013. Aquesta és una tasca que ha donat i dóna fruits més que considerables, en quantitat i qualitat, i que està posant Capdepera en un lloc capdavanter en la promoció de la cultura pròpia, feta en la nostra llengua. I de projectes no en falten.