Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 505

Es tracta d’un homenatge al gènere literari del terror gòtic que cerca moure a reflexió sobre les pors més profundes de l’ésser humà.





Ivan Martín i Marc Bibiloni, en un 
muntatge fotogràfic durant l’assaig de TERROR XIX. 

Instagram: @allunyatsteatre 

Facebook: Allunyats Teatre



 

TERROR XIX. Monòlegs teatrals per una nit d’insomni.

 

El proper dissabte 21, a les 20h, i diumenge 22 d’octubre, a les 19h, al Teatre de Capdepera, el públic podrà gaudir dels dos monòlegs que composen l’espectacle, basats en 2 relats de terror originals del segle XIX: “El Cor Delator” (1843) d’Edgar Allan Poe i “La Dona Alta” (1882) de Pedro Antonio de Alarcón.

Marc Bibiloni i Ivan Martín volen, amb aquest muntatge, retre homenatge a aquest tipus de literatura, i experimentar amb el binomi teatre-terror, gènere sempre arriscat i poc desenvolupat dins el món de les arts escèniques. Per aquesta ocasió es posen sota la direcció de Marina Lorenzo, actriu gabellina, llicenciada en Art dramàtic a l’Estudi Juan Codina i Estudi Corazza i actriu en actiu.

L’espectacle està pensat per fer en un format íntim per a un màxim de 40 espectadors, preferiblement en espais no convencionals. D’aquesta manera, essent propers, es vol fer arribar la força literària dels relats a la vegada que capfica el públic en un ambient sòrdid i tètric per tal de despertar les seves pors més profundes. Els actors interpel·len directament als espectadors com a destinataris de les seves històries, fent-los partícips dels seus estats d’ànim i movent-los a reflexió sobre els terrors que acompanyen a l’ésser humà al llarg de la seva existència.

Els dos fundadors i components d’Allunyats Teatre han triat l’estrena en aquesta època de l’any convençuts que la proximitat de la Festa de Tots Sants és el marc idoni per arrencar aquesta nova aventura teatral: “TERROR XIX. Monòlegs teatrals per una nit d’insomni”.

Allunyats Teatre va néixer durant el confinament i 3 anys després la companyia segueix activa seguint la seva línia de textes que moguin a reflexió i poc representats a les illes.

Després de l’estrena absoluta a Capdepera el 21 i 22 d’octubre, podreu seguir gaudint de Terror XIX a Son servera (29 d’octubre), a Artà, al magatzem de Licors Moyà (2 de novembre), i el 4 de Novembre al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere, a l’espera d’ampliar el seu calendari.




ALLUNYATS TEATRE
Som Missatge