Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 510
Aquesta producció, que segueix les emocionants gestes de la paleontòloga Dorothea Bate, quan poques dones es llançaven a desafiar les convencions socials i explorar el món per elles mateixes. Al capítol 3, Myotragus, ens conta la seva estada a Capdepera.



La història ens transporta als inicis del segle XX, una època en què les dones rares vegades desafiaven les normes establertes. Dorothea Bate, la protagonista, va viatjar pel Mediterrani en busca de fòssils d’animals extints, conquerint reconeixement com a paleontòloga internacional. La sèrie segueix les seves aventures, en les quals enfronta dificultats insospitades i perills inimaginables.

En el seu recorregut, Dorothea no només descobreix animals inversemblants, sinó que també fa amics inesperats i s’enfronta a qualsevol obstacle per aconseguir els seus objectius. Aquesta valenta paleontòloga ens mostra el poder de la determinació i la curiositat científica mentre navega pel món desconegut del passat prehistòric.

La sèrie, una producció de MOM Works en col·laboració amb IB3, compta amb el suport essencial de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears, la Fundació Espanyola de la Ciència i la Tecnologia i la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca. Amb un guió impecable i animacions captivadores, DOROTHEA ON THE ROCKS promet captivar espectadors de totes les edats amb la seva emocionant narrativa i la seva representació fidedigna d’una dona intrèpida que va canviar el món de la paleontologia per sempre.



També ho podeu veure des de l'enllaç d'IB3 a la carta:
https://ib3alacarta.com/play/tv/dorothea