Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 811
"Alegria", el cercavila local del Total dance, Capricho Club i Capoeira, a més de l'espectacle "Potser no hi ha final", del Circ Pistolet.




El diumenge ens esperava un gran final de Festival. Un final de traca i mocador. Amb un cercavila participatiu de dansa i música que començà a la plaça dels Pins per acabar al Cap Vermell. Allà a més d'una mostra de Capoeira, tengué lloc un gran espectacle d'acrobàcies.



Zoraida del Toro i Virginia Vergel es tornaren posar al davant del repte de ballar de la Plaça dels Pins al Cap Vermell. Tot i la calor, les dues escoles formaren un bon grup de cercavila a ritme de bachata.



Un espectacle de participació local de gran impacte. Molt bé i, a més, totes elles s'ho pasaren d'allò més bé.



Les infatigables Zoraida del Toro i Virginia Vergel en acabar encara volien continuar....





Capoeira com a colofó del cercavila. 





Espectaculars!



Pel que fa al Circ Pistolet humor i acrobàcies. Un tir segur que omplí la plaça del Cap Vermell i ens deixà amb el regust d'allò més.







Un gran viatge delirant que ens va fer viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres!





Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio! I el millor músic del món!.



Acaba així l'edició 14 d'aquest gran festival (recordem que el 2020 no tengué lloc per mor de la pandèmia) i ja esperam la propera edició.