Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 999
En unes sessions de classificació celebrades a Cala Rajada dissabte passat: 
19 acadèmies de dansa, amb un total de 330 participants i 700 persones de públic.



L'empresa Dancing Stars Events com a organitzador del campionat a nivell nacional i internacional “VIVE TU SUEÑO”, ha realitzat la seva gala selectiva de les Illes balears a l'auditori del Centre Cap Vermell.
Al llarg de la tarda del passat dia 30 d'abril es van celebrar dues gales selectives que van resultar un autèntic èxit de convocatòria tant de participants com de públic.



En total es van presentar 19 acadèmies de dansa, amb un total de 330 participants i 700 persones de públic, (es va posar el cartell de NO HI HA LOCALITATS EN TOTES DUES GALES). Més de 1000 persones van gaudir de la DANSA en lletres majúscules.



En la part estrictament artística, en tota la tarda van ser 90 coreografies presentades i de les quals 51, es van classificar per a la gran final nacional de dansa que se celebrarà els pròxims dies 1, 2 i 3 de Juliol en el Palau de congressos de Marbella.

El club de dansa Capricho es va classificar per aquestes finals amb els grups de baby's i cadets. Aquí teniu les actuacions dels dos grups:



Els grups que aconseguiren pòdiums a la darrera final europea tenen el passaport directe per a París el mes de setembre.



Enhorabona!