Al rebedor del Teatre de Capdepera, fins dia 30 d'octubre.


Divendres, dia 14 de setembre, es presentà al rebedor del teatre de Capdepera una exposició de fotografies. Per segona vegada s'utilitza aquest espai que, tot i les seves petites dimensions és de l'agrat dels artistes ja que la seva versatilitat i informalitat té el seu encant. A més és un lloc on els caps de setmana hi passa molta gent.

La presentació comptà amb moltes i molt il·lustratives intervencions, des de l'artista, a na Sally von Stünzner (de qui molts desconeixiem el seu passat a l'OTAN, de traductora civil amb rang d'oficial, comandant). També assistí a l'acte el suboficial mayor Manuel Antonio Otero Gil com a representant de la base d'hidroavions de Pollença, lloc on el Toni ha fet les fotografies, i de Gori Artigues Domínguez que, com a enginyer, explicà la història i l'evolució dels hidroavions, en especial del CANADAIR. També Carme Alzina interpretà una petita peça musical amb el violí com a homenatge a les dones que treballen a l'exèrcit en les tasques més humanitàries.



La major part de les fotografies són el blanc i negre i mostren la cara més femenina de l'exèrcit. Un tema poc conegut.



L'altra part són fotografies dels hidroavions en acció. Fotografies amb una estètica molt particular que mostra el gran talent fotogràfic den Toni. 



En total són una trentena de fotografies fetes des de fa dos anys fins ara. Un treball de minuciós i precís que cuida cada detall. Toni, ja en petit comité, ens contà que ha fet gairebé 400 fotografies.




L'acte de presentació fou molt concorregut. Ens quedàrem amb la invitació del suboficial major a visitar la base d'hidroavions de Pollença. la proposta den Gori sobre l'ús dels hidroavions en vols comercials com en altres indrets (Palma-Cala Rajada en 20 minuts, per exemple) o del rol creixent de la dona a l'exèrcit que explicà na Sally. Sense oblidar l'encisadora música del violí de na Carme Alzina.






Aquí teniu algunes imatges per tal que pogueu gaudir de la seva bellesa.