Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1251
L'espai Gustavo referent cultural de Capdepera

Continua el cicle d'activitats culturals que organitza Gustavo al carrer Major, 10; un espai que és més que una galeria i que ho demostrad dia a dia amb les seves visites guiades, concerts i, pròximament, conferències.

Dia 3 de setembre tengué lloc el concert de saxo de la virtuosa Marina Moyà. Una gran artista, ja consolidada com a tal, que ha trepitjat els escenaris més importats de l'estat Espanyol i diversos d'arreu d'Europa en formacions simfòniques. 





Marina Moyà oferí un programa divers  que abarcà desde jazz, blues a bossa-nova. El concert pujà en qualitat i diversitat quan interpretà obres més conegudes com Stevie Wonder o Joan Manel Serrat. 

Marina amb una base d'acompanyament ompli la sala de les millors notes de saxo (tenor i greu) un instrument que poques vegades fa de solista. Aquí en teniu un tast.






Gustavo, com a bon amfitrió, agraí la presència local i forana dels espectadors. Recordà que és d'entrada lliure i sense cap tipus d'invitació i lamentà que per segon concert consecutiu les cadires municipals acabaren amb un espectador a terra.