Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 877


Dimecres, dia 16, Gustavo visità el CEIP s'Alzinar de Capdepera. A petició del Centre, volien que el contacte directe amb l'artista completàs la visita guiada a l'exposició que havíen fet al Centre Cap Vermell. Donat que la iniciativa partí del tercer curs de primària la sessió començà en aquesta aula.

Els nins i nines parlaren amb Gustavo, comprovaren i compartiren, en la pissarra virtual i en un mural de paper continu, el procés creatiu de l'artista. També li mostraren els dibuixos que han fet mostrant una desbordant creativitat.Tots els cursos li mostraren la feina feta.

També l'obsequiaren, pel seu 80 aniversari, amb unes ceres de colors. "Un gran regal. Ja tenc ganes d'arribar a casa per emprar-les" -els digué Gustavo-

Gustavo departí pacientment amb tots els nins i nines.Els dedicà el catàleg que ja tenien a l'aula.I encara tingué temps de fotografiar-se amb els tutors de tercer, Paco i Margalida.
A l'aula de música es reuní amb els majors, seguin la mateixa dinàmica.Llavors amb l'alumnat  d'Educació infantil ho feren amb paper, en una obra col·lectiva que Gustavo titulà: "Grupo de profesores hablando sobre donde comerse la próxima tortilla la semana que viene".La jornada va estar farcida d'anècdotes que els participants segurament no oblidaran en molts d'anys. 

Els dibuixos fets per l'alumnat s'exposaran el mes que ve al Centre Melis Cursach.

Fotos: Facebook CEIP S'ALZINAR