Actuaren i triomfaren dia 5 de juliol al SUMMERJAMM FESTIVAL 2019 a Cologne


El dia 5 de juliol Krazins actuaren en un dels festivals de reggae i hip-hop més grans d'Europa, compartint escenari amb artistes mundials com Cypress Hill, Wizkid o Alborosie entre d'altres. Tancaren la sessió matinal al RED STAGE. Tot i la seva joventut mostraren la seva professionalitat i tables damunt l'escenari fins i tot fent intervenir al públic.
S'ho passaren d'allò més bé i com es diu a l'argot artístic: "ho donaren tot damunt l'escenari". Tant que quedaren esbraonats. És segur que han quedat convidats per anys vinents.

Aquí teniu una mostra fotogràfica i vídeo de la seva actuació.











Per aquells que no coneixem el SUMMERJAM a continuació teniu vídeos i enllaços per il·lustrar-vos:



L'ambient d'aquest festival és impressionant.



Per acabar dir que:

KRAZINS MEDIA
és un col·lectiu de música de Capdepera creat l'estiu de 2016. A Capdepera han actuat en diversos indrets: al Centre Cap Vermell a les Nits de les Arts i la darrera vegada el dia internacional de la música (21 de juny) a la plaça Castellet. El so de KRAZINS es veu influenciat pels ritmes urbans del moment, sense que s’abraci en un estil: del pur hip-hop al R & B i de la trampa. Per això els agrada la denominació de música urbana.
Drew és el cervell del grup, el cantant i compositor de la tripulació. Els altres membres són Piruu i Set777, cantants, rapers i DJs que són els responsables dels espectacles en directe i acompanyen Drew a l'escenari. Han enregistrat un videoclip i ja tenen compte a Spotify.



A l'espera d'una entrevista, n'Andreu i en Jaume, Drew i Piruu, ens han contat el seu periple pel SUMMERJAM:

- Arribarem a Colònia, Alemanya, el dia 4 on vam estar allotjats en un hotel que ens va facilitar la gent del festival, una gent realment meravellosa i simpàtica que mai oblidarem, sempre molt atents amb nosaltres i a totes les nostres peticions.

- El dia 5 era el dia de l'actuació, vam arribar al festival a les 11 del matí i nosaltres tocàvem a les 15:00. Allà disposàvem d'un camerino amb tota mena d'atencions: Fruita, tovalloles, begudes de totes classe, menjar, etc... Durant el matí vam fer la prova de so en un escenari enorme amb un equip espectacular, quan estem acostumats a actuar a la plaça Castellet, com a referència.

- A l'hora de l'actuació, vam començar donant un xou súper explosiu amb les cançons més canyeres. Era la nostra única manera de cridar l'atenció de la gent ja que era la primera vegada que actuàvem al festival i ningú ens coneixia. La resposta del públic va ser espectacular. Va començar a apropar-se moltíssima gent, tant Drew com Piru es van donar puntades l'escenari de 20 metres amb una energia que clarament no deixava indiferent a ningú.  En acabar el concert molta gent ens donà  suport i nosaltres acabaren esbraonats.

- A partir d'aquest moment, vam estar fins al diumenge gaudint del festival, coneixent a altres artistes, la gent ens reconeixia enmig del festival donant-nos l'enhorabona i fins i tot vam conèixer a gent nova. En resum, això ha estat una experiència impressionant que ens ha donat una motivació per seguir treballant al 200%, treure molts hits que tenim ja gravats i tirar cap amunt, perquè no ens aturarem fins a arribar al capdamunt.
                                                                  "Krazins en un rocket cap amunt sense mirar enrere"