Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2128
Horabaixa-vespre d'animació musical a carrers i places 

Passeig Marítim, Plaça de l’Orient, Plaça dels Mariners, Plaça Castellet foren els indrets principals de la celebració del dia internacional de la música que es celebra coincidint amb el solstici d'estiu. ELS QUE NINGÚ VOL, BANDA DE CORNETES I TAMBORS, CORAL GABELLINA, MARISA ROJAS, AMANECER, CORAL S’ALZINAR, KRAZINS i SUSTRANDOS mostraren la seva cara més festiva vestint de música i color verd de les camisetes anunciant al'hora l'estiu i les arts al carrer d'aquest cap de setmana.



La banda de cornetes i tambors sorprengué pel Passeig Marítim des de Son Moll.



Mentre a la plaça de l'Orient començava a cantar la coral gabellina i el duet Esperança Sureda & Marisa Rojas. 





Els que ningú vol començaven el seu periple pel municipi, que acabà a Capdepera, amb uns espontanis que s'hi afegiren una bona estona.



A continuació, la coral s'Alzinar interpretà les tonades més populars i festives del seu repertori a la plaça Castellet. Punt de confluència de tots els grups. 





L'infatigable Elionor Gómez-Quintero feia "doblet" a la direcció de les dues corals. També n'Agustí va fer "doblet" a la banda de cornetes i amb el grup Amanecer a la Plaça des Mariners.



No pogueren participar per motius de força major, tot i que estaven anunciats, la banda de música i la coral de Cala Rajada. El no poder sumar-se a la festa els hi sabé molt greu.



A la mateixa plaça Castellet es celebrà amb un refresc. David i Joan ho tingueren tot a punt.



Krazins el duet de música urbana que creixen artísticament dia a dia i que tenen un bon grapat de seguidors incondicionals. Ritme i lletra s'avenen com anell al dit. Ja tenen bolos per Alemanya.





I acabà la vetllada SUSTRANDOS, un grup jove però que enlluerna a tot tipus de públic. 



Tothom content i amb una camiseta de record. Una vetllada agradable sense més pretensions que celebrar el dia de la música però que deixà a tothom molt satisfet.



El bon ambient es va fer palès fins al final, com mostren totes les fotos.



Dissabte i diumenge més activitats: