Serà dissabte dia 6 d'abril a les 12h. Sortida des de Son Moll.


Tot és a punt. Totes les escultures de Gustavo ja són al seu lloc, al passeig marítim. La darrera escultura, el Turista surrealista paseando por Cala Rajada con sus gafas aereodinámicas para ver mejor las cerámicas del muelle, situada davant el Noha's, a l'inici del passeig, espera els vianants amb els braços oberts. Tota una declaració d'intencions.

Han estat uns darrers mesos molt intensos. Gustavo, treballador incansable, patia perquè depenia d'altres per acabar diverses escultures, i això li creava un neguit que sumat a l'altra exposició que s'inagurarà en el Centre Cap Vermell, el catàleg del seu 80 aniversari i altres circumstàncies personals fa que arribi agotat a la inauguració. Satisfet pel resultat, però cansat d'anar a correcuita. Així titula l'exposició UNA VIDA DESESPERADAMENTE FELIZ. També tota una declaració d'intencions per dia 12 d'abril, l'endemà de celebrar el seus 80 anys.





Gustavo fa un pas més en la seva carrera artística amb la proposta artística d'esculturas de gran format en espais públics tot i que ja ho havia començat fa un temps.  

Quan a la inauguració, com bé diu la invitació, comptarà amb "Els que ningú vol" i el cercavila de Som aquí Gabellins i és d'esperar que s'hi sumin molts d'amics i seguidors de la seva obra.




A continuació podeu veure els quatre ocells que s'integren en el paisatge marítim. 
















Aquesta és la segona exposició que Gustavo, l'artista més internacional del municipi i premi Cap Vermell 2012, fa a Capdepera, després de CAN PATILLA BOOGIE WOOGIE, de l'any 2013.