Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1985


  COSMO, SUSO I ENSAÏMADA D'ALARÓ                                                




En el marc incomparable del gran Teatre Municipal ha tingut lloc el concert del segle de Capdepera, en què milers d’incondicionals del gran músic Suso Rexach han «Olorat la màgia», un grapat de cançons sublims musicades i escrites pel mateix artista qui, acompanyat per quatre mestres virtuosos musicals, ha fet les delícies del públic.
                               
La segona part ha estat dedicada a recordar vells i imprescindibles temes que han estat corejats «a grito pelado» per un públic incondicionalment retut a l’artista,  com «Romero», «Aquesta terra ja no és seva», «Això no és un Capdepera Blues» i tants d’altres èxits incomparables.
                                
   I si el cantant ha brillat a gran altura, la presència d'en Cosmo a l’escenari ha fet embogir el respectable fins al deliri.
                                
A més, s’ha fet públic i posat a la venda, després de més de cinquanta anys d’espera, el Cd «Per aCUBAr-se», un imprescindible en la discografia susoniana, enregistrat als grans estudis «Eusebio Delfín» de Cuba.
                             
La rematada final i gol per l'escaire ha estat l’ensaïmada amb pebres d’Alaró, que ha acabat d’ensucrar l’horabaixa musical de les grans festes gabellines de Nadal del 2018.

Això és la història d’en Pere,
tot lo que conta exagera,
però el volem així
i no d’un altra manera.