Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2166
Les corals de la gent gran de Campos, sa Coma i Capdepera oferiren un magnífic concert, davant un nombrós públic



El passat diumenge dia 27, sota els auspicis del departament de Cultura de l'Ajuntament, va tenir lloc una trobada de corals de gent gran, a l'auditori del Centre Cap Vermell, que va registrà una gran entrada, fregant el ple.

Va encetar les actuacions la Coral de l'Associació de Persones Majors de Campos i Rondalla, sota la direcció de Magdalena Rigo.



El segon grup a actuar va ser la Coral de Gent Gran Punta de n'Amer de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló i amb l'acompanyament de Margalida Roig i Pau Vallbona al piano.





Finalment, va ser la coral amfitriona, la Coral Gabellina, la que pujà a l'escenari. Va ser dirigida, com sempre, per Elionor Gómez-Quintero, amb Maria Llull a la guitarra i Maria Antònia Gomis al piano. A més, va comptar amb la col·laboració de les ballarines Margalida Massanet, Mar Font i Bel Font.



Com a colofó, les tres formacions, conjuntament, interpretaren "Edeleweis", "Va pensiero" (Nabuco) i l'Havanera de "Don Gil de Alcalá", dirigides respectivament per cadascuna de les tres directores participants. 



Les tres corals ens oferiren un horabaixa molt agradable, omplint de veus, com deim en el titular, el Centre Cap Vermell. De veus que ens menaren per un seguit d'obres que abastaren des de l'òpera a la sarsuela, passant per la música popular. El públic que, insistim, pràcticament omplí l'auditori, va premiar amb una llarga ovació final els gairebé cent cantaires i acompanyants que pujaren per l'escenari.