Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2703
Es van repartir ajudes als alumnes de l'Escola, per un total de 10.560 euros



Tercer concert i cloenda del cicle de tardor, que ha tengut lloc en el Castell, organitzat per l'Associació d'Amics de l'Escola de Música. En aquest últim concert hi participaren un bon grapat d'alumnes d'instruments de corda de l'Escola, dirigits per Genci Gjata, amb un repertori eminentment barroc i sota distints formats, d'acord amb les característiques de cada obra interpretada.

Però, a més de la part estrictament musical, l'Associació va aprofitar l'avinentesa per a lliurar les ajudes concedides a distints alumnes de l'Escola, per un  total de 10.560 euros, una quantitat molt important de doblers recaptats euro a euro, amb les distintes activitats - eminemtment musicals, com no pot ser d'altra manera - per aquesta entusiasta agrupació.







Un cop acabat el concert, arribà el moment del lliurament de les ajudes que hem dit, tant a alumnes d'ensenyaments oficials com a aquells que h'an col·laborat amb l'Escola, en els distints concerts que aquesta ha organitzat al llarg del curs. Repetim que es tracta d'un total de 10.560 euros, que es diu aviat, i que foren repartits de la següent manera:

Primer grup d'ajudes per a ensenyaments oficials. Les lliurà el senyor Jaume Moll (DISBE):

Sara Oliveros González, Àlex Sancho Sebastian, Nora Carolina Winder Campo, Marc Bernat Moll, Martí Cerdà Bernat, Marina Roig Bonnín, Esperança Vaquer Dalmau, Melania Henke Riera, Antoni Guiscafrè Rosselló, Carme Alzina Moll, Miquel Infante Terrassa, Laia López Bo, Sergi Vadell Cruz i Pau Vaquer Dalmau.



La senyora Teresa Moll, en representació de Beach Club Font de sa Cala va fer entrega dels ajuts als al segon grup d'ensenyaments oficials:

Xisco Sancho Sebastian, Isamael Moreno Mkesturm, Eva Artigues Martínez, Nicol Gracia Moran, Yannick Wilhem, Melani Fernández Vandonick, Julià Osés Alzina, Sílvia Rexach Font, Cecilia Raij, Pau Vallbona Roig i Biel Cursach Perona.


Tot seguit es van lliurar les ajudes a alumnes que han participat en els concerts organitzats per l'Escola de Música. En primer lloc, la senyora Xisca Mira Galmés, en representació de la Fundació Social de “la Caixa”, els lliurà als següents alumnes:

Carme Alzina, Pau Vaquer, Ferran Miravet, Llorenç Ladària, Marina Roig, Elionor Martí, Valentina Queriolo, Miquel Flaquer, Elisa López i Efraín Giraldo.


Representant l'Associació Hotelera, la senyora Laura Alcón va fer entrega de les següents ajudes:

Caterina Barceló, Lluc Barbon, Rodrigo Tenorio, Victoria Martínez, Tino Torvisco i Laura González.


El senyor Ingo Plahut va lliurar les ajudes següents:

Martí Sancho, Julià Osés, Carme Sureda, Yannick Wilhelm, Sílvia Rexach, Paula Bernat, Rafa Olivera i José Mª Malagón.


La senyora Miquel Riera, en representació d'Electro Hidràulica va fer a mans les ajudes a:

Ismael Moreno, Marga Serra, Ángela Aso, Carolina Henke, Igraine Miller, Paqui López i Cecilia Raij.


I, en nom d'”Aires Gabellins”, la senyora Marta Cirac lliura les següents ajudes:

Melani Fernández, Mariona Rexach, Sergi Vadell, María Martí, Clàudia Fernández, Inma Massanet, Marga Massanet i Joana Mª Díez.



Finalment, el batle Rafel Fernández lliurà un reconeixement al grup “Sigramaça”, no sense agrair la gran labor de l'Associació d'Amics de l'Escola de Música, així com l'esforç de professors i alumnes, tots els quals fan possible una obra d'aquestes característiques, certament digna d'admiració.