Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1987


La segona edició de la Nit de l'art de Son Servera, una mena de firó previ a la fira que es fa per les festes de San Joan, s'ha consolidat en aquesta segona edició. pels qui no l'han conegut, dir que tot el centre de Son Servera es converteix en una gran mostra dels artistes locals i residents. Tot recolzat per paradetes de menjar. 



Dia 7 de juny hi havien 12 centres d'exposicions de gairebé totes les arts plàstiques: pintura, escultura, teatre, música, recital de poesia, fotografia, teresetes, dansa... amb llocs tan emblemàtics com l'Església Nova, convertida en una gran galeria d'art amb projeccions audiovisuals espectaculars.



Pel que fa a la part del teatre poguérem gaudir d'una edició de microteatre amb una obra d'Arnau Serra "Paper higiènic", una divertida comèdia molt ben interpertada per Jesús Crespí i Marga Bonnín. També en Jaume Miró va presentar una obra anomenada "Set pors" interpretada per Biel Bisquerra o J.M. Vadell.

No poguérem veure les tres obres, ja que s'esgotaren les entrades. Ens comentaren que aquesta producció de microteatre es repetirà aquest estiu a Capdepera.



Pels carrers i places trobàrem molts de gabellins gaudint d'aquesta segona edició de la Nit de l'Art, una molt bona iniciativa dels nostre veïns.