Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2915
Els col·laboradors del programa  Meteo de TV Mallorca s'acomiaden amb un berenar







   El  dia 17 de desembre, en el popular restaurant “Es Cruce” de Vilafranca,  s’han reunit en un berenar el components de la secció de meteorologia, Meteo, de TV Mallorca, i bona part de seus col•laboradors, com a acomiadament, desprès que el Consell de Mallorca, presidit actualment per la inquera i pepera Maria Salom,  fes tancar  la cadena.
   Va ser una trobada en què la nota predominant fou el total recolzament  a aquestes persones,  com son na Marga Cardona, M. Magdalena Mas, Miquel Tomás i Tomeu Massutí, que tenien la responsabilitat de la secció de Meteorologia  d’aquesta cadena de televisió, d’un contingut totalment nostre, amb programes defensant  la nostra cultura i llengua catalana i amb un elevat esperit de superació que amb tota humilitat aconseguien.
Ens vam trobar, en el berenar, amics d’altres esdeveniments dins la mateixa tònica i en coneguérem d’altres que darrerament s’hi havia incorporat. Molts d’ells enviant i enriquint les emissions, amb fotografies que ens donaven la situació exacta del lloc i del moment. Entre aquets voldria anomenar, i que em perdonin els que no anomèn, na Xesca Serra de Pollença i en Colau Nadal,  que ja coneixeu del nostra poble, amb fotografies  quasi  podríem dir que quotidianes.


Maria Magdalena i Maria

    La intransigència d’aquest partit centralista i de dretes com és el PP, avui en dia dedicat exclusivament a matar i fer desaparèixer la nostra cultura, la nostra llengua i en concret la nostra identitat, ha estat el motor principal per a cometre aquest infame atemptat.
   Aquest partit no podia consentir que la TV Mallorca informàs adequadament els mallorquins de la veritat d’actes cruels passats dins la Dictadura del general Franco, com per exemple foren els documents històrics, de “Memòria (recuperada) de la República”, que emeteren desprès de cercar, dins els pobles de Mallorca, lo poc que quedava d’aquesta història, amb una gran tasca i dedicació, desprès de tants d’anys  de plena foscor informativa i reivindicativa, cercant i trobant algunes de les persones  que patiren les més greus humiliacions.
    S’han sortit amb la seva, i avui TV Mallorca ja no es por veure, des del 9 de desembre. Maria Magdalena va obsequiar els assistents amb un DVD, amb el darrer informatiu de la cadena.


Fotografia de grup

 La fotografia del conjunt desprès del berenar va posar fi a la trobada.

   
Joan Espiritusanto i Marquès