Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 1436



Avui matí, al parc de sa Gravera, ens hem trobat amb una bona quantitat de fems escampats pertot arreu. Sens subte, eren restes d'una festa d'aniversari feta en el parc.  Aquesta "moda" de celebrar els aniversaris en espais públics em sembla bé, però quan et trobes les zones públiques plenes de brutor, començ a dubtar. Dissortadament, no és el primer cas en aquest parc, ni en d'altres. 



He de dir que en avisar de l'estat del parc han pres nota i s'ha fet net tot d'una. Resposta immediata! Però aquesta no és la qüestió. Una vegada més parlam de la manca de civisme en el nostre municipi. Està molt bé usar les zones públiques per fer festes, balls, berenars, aniversaris... La gent ha de poder gaudir-ne, però també ha de ser responsable, molt responsable. I la gran majoria segur que ho és, però sempre tenim aquesta minoria d'irresponsables que no respecten les zones comuns.



En aquest cas concret, potser que els que celebraren l'aniversari varen recollir els seus residus (per les restes de globus, no ho sembla!) i després qualcú es va dedicar a escampar-los a tort i a dret. Si ha estat així, no sé quina gràcia té fer aquestes bretolades!



El poble està brut, perquè entre visitants i residents no tenim la cura i el respecte que es mereix. Ja pot fer net el servei de neteja! Mentre hi hagi persones que no tenen res millor a fer que embrutar o escampar la brutor, mai tendrem un poble net.



Per cert, i no és cap excusa, els contenidors eren plens. A més, el parc "teòricament" havia d'estar tancat durant la nit.
En fi, seguirem normalitzant la brutor dels carrers i parcs del nostre municipi. 

Paco Galian