Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 1243

 

Encara que Capdepera no s'hagi caracteritzat mai per ésser una destinació britànica com altres indrets del illa, i que qualque hotel tingués una temporada, exclusiva, amb una agència anglesa a Cala Rajada, o quan hi havia el càmping a Cala Mesquida o els temps d'Aurelia Canaan, el cert és que se'ls trobarà a faltar. 

El turisme britànic, a parer meu, crec que ha agafat, injustament, mala fama. El turisme britànic no és Punta Balena, ni caure dels balcons. Emperò si que se'ls coneix per altres coses també, com per exemple demanar tot d'una que arriben que els hi canviïn les lliures per euros o per posar denúncies falses sobre intoxicacions de menjar. Ara per ara, aquets darrers anys, a Cala Rajada quan més se'ls veia era per l'octubre quan hi havia ofertes bones per ells que feien els hotels, sobre tot de World2meet.  

També es queixaven pels comentaris a TripAdvisor dels hotels que visiten..., de que el personal tenia un nivell d'anglès xerequíssim, pèssim; que els confonien amb alemanys; que no hi havien canals anglesos..., i d'això crec que sí que tenen raó. Jo encara no record haver tingut ni cap cap de sector, ni cap company de feina amb un nivell alt d'anglès quan xerrava amb ells, com si que ho tenien amb alemany. És curiós això. I és que Cala Rajada és una colònia alemanya en tots els sentits, ens agradi o no, i això ha influït molt en tots els treballadors dels hotels. 

Ha operat mai per aquí l'agencia Thompson Holidays? Sabeu destriar físicament un alemany d'un anglès? Hi ha molta de gent que encara no els destria fins quan xerren.
 

Ara sembla que Boris Johnson ha fet el que Pedro Sánchez hauria d'haver fet. Allà la variant índia té molta d'incidència. A Alemanya se'ls hi ha prohibit viatjar... Veurem com acaba tot això.