Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 1766
Amics:
Enmig de tanta tenebra i confusió, es manté clara la nostra fe i esperança. PERQUÈ JESÚS VIU. Va ressuscitar fa segles tot i que són tants els que no compten amb això i segueixen cercant-lo entre cementiris de cendres i ossos secs. Segueixen atordits entre succedanis d'aparença religiosa que només alimenten la fe de qui no s'atreveix a pensar i creure d'una manera adulta. Com a molt l'admiren entre obres d'art que, de vegades, només recorden dolor i mort.




Si pogués dir-los la seva Mare el poc que li agraden records tan dolorosos! Ja va passar per als dos tanta creu, tant dolor i tanta tragèdia! Quan s'assabentaran? Es complauen en records i imatges tan punyents, i la majoria no s'assabenten de tants Llàtzers a la porta de casa que només arriben les engrunes dels seus menjars i les seves festes.

Quan escoltarem els crits dels que pateixen la injustícia i el pecat del món? Està bé reconstruir catedrals i salvar el patrimoni, però sense oblidar el profeta que va dir: "Les vostres solemnitats i festes les detesto; se m'han tornat una càrrega que no suport més ... Aturau d'obrar el mal, apreneu a fer el bé, cercau el dret, endreçau l'oprimit; defenseu l'orfe". Isaïes 1, 14.17.

Josep d'Arimatea té per a tots els que avui cerquen Déu un missatge sense paraules, el seu testimoni. Es va jugar el càrrec i el seu futur econòmic demanant a Pilat el cos mort de Jesús. El va enterrar en pau sense esperar res d'aquell pobre ajusticiat. Jesús el va visitar des de la seva nova vida gloriosa, el va omplir de pau i de sentit per a tota la vida. La Mare de Jesús el va acollir com a fill predilecte i ara gaudeix amb ella al cel. Josep presideix avui la Confraria dels veritables amics de Jesús, els que per Ell lluiten per un món on regni la justícia i l'amor. T'hi apuntes?

Que tinguis uns dies molt a prop de Jesús Ressuscitat i de la seva Mare Gloriosa.
Una abraçada.


Llorenç