Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 1916

 

El passat 17 de febrer, el Capricho Club va participar en el campionat de “Vive tu sueño” celebrat a Artà, amb altres acadèmies de tota l’Illa.

El grup Megacrew, composat per 40 ballarines i ballarines de diferents edats va quedar classificat per a participar en la gran final nacional, que es celebrarà el proper cap de setmana a Àvila.

Competirem amb més de 4000 ballarins i ballarines de tot el territori nacional, en total unes 272 acadèmies.

El guanyador serà el campió d’un esdeveniment nacional en el que hauran participat prop de 8200 ballarines i ballarins en totes les gales classificatòries de tot el territori nacional. 

Així que, el Capricho, comença la seva aventura amb molta il·lusió i ganes. 

Sortirem el dissabte de matinada per gaudir d’un dia per Madrid, i el diumenge, dia del esdeveniment, el donarem tot, demostrant que amb tenacitat i esforç es pot arribar fins allà un es proposi, i aconseguir el nostre propòsit que és l’europeu a celebrar el proper mes de juliol a Roma.

A per totes Capricho!

Esperem que la setmana vinent poguem comptar que el camí del Capricho Club segueix cap endavant i que ens embarcarem en una altra nova aventura cap el campionat europeu, perquè... el ball és el que ens mou!


Virginia Vergel