Supòs que a l'Ajuntament celebren que la urbanització de Cala Provençals ja disposa de canalització d'aigües residuals, els veïns encara que s'hagin hagut de gratar els bossots (deuen ser prou fondos, per tenir un xalet per aquelles contrades) també ho deuen celebrar, l'empresa concessionària ja té el crèdit que demanava. Tots hi han sortit guanyant, ja sigui llevant-se maldecaps o amb doblers. Tothom? Segur? On va a parar tota la merda, ara? Doncs a unes instal·lacions del 1991! Unes instal·lacions que segons ABAQUA soporten 45.000 tones d'aigua residual al mes. Ara supòs que veurà incrementat el cabal, si és que actualitzen les dades (les darreres son del 2011, molt transparent tot, ABAQUA). Sabeu on va a parar tota aquesta aigua? A 440 metres de sa Font de sa Cala. Au idò! Celebrau que ens anegarem dins merda, ara!
 
Per cert, xerrant de depuradores, vos donaré un tast de les altres dues del municipi. La de Canyamel (1990) espera amb ànsia les aigües de la macro-urbanització de Costa de Canyamel (aquella que parteix vora can Simoneta i acaba arran des Cap des Pinar) i les de l'Hotel Park Hyatt (el poble mallorquí que han fet a Canyame). Al 2011 suportava un cabal de 67.500 tones d'aigua residual al mes. La de Capdepera (2004, daderra reforma) espera les aigües de cala Gat, Son Moll de Baix i Son Moll de Dalt. Mentrestant, suporta el cinquè major cabal d'aigua de les depuradores de Mallorca (exceptuant les de Palma), amb 300.000 tones d'aigua residual. 
 
O ens aturam de créixer i de consumir territori o és qüestió de temps que ens aneguem dins la nostra merda. No estarem gaire a ser la cala Talamanca de Mallorca. Son Moll té moltes paperetes, malgrat els intents d'allunyar l'emissari de la platja. Vos diu res l'1 de juny del 2010? Vius!
 
De Ses Terres