Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2112



 Ahir vespre (dissabte), a l’esplanada del moll, dos grups i una vocalista feren les delícies dels assistents. A l’esquerra de l'escenari, un conjunt format per una bateria, una guitarra grossota, una de petita i una pianola. A la dreta, una banda de buf composta per tretze músics col·locats en tres fileres, cinc asseguts a la primera, quatre al mig que toquen d’incògnit i quatre més  que no feren bondat i els han castigat a bufar de drets. Enmig de l’escenari, la vocalista lluí dos modelets que reberen l’elogi de la concurrència femenina.


Les dues orquestres i la vocalista quan sonen al mateix temps s’avenen tant i tan bé que sembla que han tocat plegats tota la vida. El cronista no se’n pot avenir de la conjunció i harmonia musical que són capaços de desplegar cadascú pel seu vent i tots plegats.

A la pista, uns joves ballarins excel·lents feren les delícies del públic amb els seus passos i les seves cabrioles, mentre a dalt de l’escenari anaven fent glissandos.

Un gaudi per a les orelles i la vista dels assistents a l’edició del 2014 de Jazz Roquer a l’esplanada del moll, tot un clàssic imprescindible de les festes agostenques.