Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2088
PREMIS CAP VERMELL 2013


Crònica de Buc Pons



Empès per les  petites meravelles fetes aposta per a l'ocasió per Toni Navarro i per degustar un vi molt especial que s'ha fet pel 75 aniversari de GUSTAVO el cronista s’encamina al Teatre on a les cinc del capvespre, si l’autoritat no ho impedeix, tindrà lloc l’entrega dels premis Cap Vermell corresponents a l’anyada 2013.


En aquesta ocasió els guardonats son el canonge Llorenç Tous i la Comissió dels Reis, ambdós més que mereixedors del reconeixement popular com digué en la seva intervenció l’Excel·lentíssim Batle de Capdepera, el Sr. Fernàndez.

 
El tradicional duet format per Maria Llisa i Luis Cerrada conduí l’acte amb desimboltura i gràcia segons opinió del cronista, el qual es desenvolupà segons els guió preestablert d’anteriors edicions. Dos magnífics documentals, enguany millorats tècnicament gràcies al Sensorround-Dolby-Star-Stereo, ens posaren en situació de conèixer als premiats i el President de l’Associació, Sr. Terrassa, llegí, en una al·locució curteta i alegreta, segons el criteri del cronista, les motivacions justificadores dels guardons.

El “divertimento” anà a càrrec de la cantant Bàrbara Femenies i Maria A. Gomis que amb un repertori meravellosament escollit realçaren i donaren lluentor a l’acte, opina el cronista.

 
La segona part de l’acte transcorre, com ja és habitual, al hall del teatre en que la tertúlia, la xerrameca, el safareig i l’intercanvi de salutacions s’alternen amb la degustació de viandes i sucs que fan honor, comprova el cronista, a la publicitat engrescadora publicada a la revista de l’Associació.

S’aprofità l’acte per a presentar l’Anuari 2013, un temps que deixà de succeir fa més de 90 dies segons constata el cronista consultant el calendari.