Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2349

Per tots els gusts





  

                                                      

Enlairem, idò – ès necessari –, les nostres oracions  perquè les seves obres no siguin un reflex de les seves qualitats.

      Aquest  jutge no deu tenir raó. ¿On s’ha vist mai posar en dubte les paraules d’un cap d’Estat: ”La justicia ès igual per a tothom”?


Del que no hi ha dubte és que  Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart  y  Silva continuarà essent la dona amb més títols del Llibre Guinness..


No hi ha dubte que la ex de Carlos Herrera té raó, l’audiència s’enlaira cada setmana, malgrat l’augment de detractors amb què compte a les xarxes socials, gràcies a les seves freqüents pixades fora de test (amb perdó).


El que sens dubte seria una sorpresa és que el  diari  “El Mundo” i  els votants del P.P haguessin preferit como a guanyador a Rubalcaba. Vaja primera plana dels successors  de P.J.!

És curiós que ni amb expressions com aquesta hi hagi polítics que no tenguin imaginació. Aquest diputat ja va dir les mateixes paraules quan ostentava un càrrec a l’anterior Govern, referint-se al “Dijous Bó”.

Això amb molta sort  i, a més, t’obliguen  a ser víctima d’un atracament de 12 euros, pel cap curt, als  aparcaments de l’Hospital que fou finançat amb els teus impostos  Porca miseria!

Sí, no hi ha dubte que Camps és “el somriure del règim”. Almanco n’hi  ha que riuen i s’ho passen d’allò més bé  amb un nou acudit de la Conselelra, cada setmana. Fins quan?.

Tomeu d’es Forn