Per tots els gusts





  

                                                      

  • ELS NOSTRES DIPUTATS SÓN PETITS, NO SÓN ESTADISTES, PREFEREIXEN LA DESQUALIFICACIÓ A LA DIALÈCTICA. SÓN MEDIOCRES I PERDEN EL TEMPS DEBATENT ESTUPIDESES (D. de M.)

Enlairem, idò – ès necessari –, les nostres oracions  perquè les seves obres no siguin un reflex de les seves qualitats.

  • EL JUTGE ELPIDIO SILVA A  D. de M.: ”LA JUSTíCIA PER A DETERMINATS PERSONATGES IL·LUSTRES NO EXISTEIX, ÈS UNA FICCIÓ, UNA PANTOMIMA, TAN SOLS UNA SEMBLANÇA DE  JUSTÍCIA. ESPANYA NO ÉS PAIS PER A JUTGES”.

      Aquest  jutge no deu tenir raó. ¿On s’ha vist mai posar en dubte les paraules d’un cap d’Estat: ”La justicia ès igual per a tothom”?


  • LA DUQUESA D’ALBA PODRIA CONVERTIR-SE EN CAYETANA I  D’ESCÒCIA, SI AQUEST PAÍS S’INDEPENDITZA DEL REGNE UNIT ( D. de M.)

Del que no hi ha dubte és que  Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart  y  Silva continuarà essent la dona amb més títols del Llibre Guinness..


  • MARILÓ MONTERO: ”TOTS EL DIES, ELS ESPECTADORS APRENENEN MOLTES COSES AMB EL MEU PROGRAMA DE TELEVISIÓ DE 4 HORES, PLÈ D’INFORMACIÓ MOLT BONA (Ara Balears).

No hi ha dubte que la ex de Carlos Herrera té raó, l’audiència s’enlaira cada setmana, malgrat l’augment de detractors amb què compte a les xarxes socials, gràcies a les seves freqüents pixades fora de test (amb perdó).


  • RAJOY VA GUANYAR EL DEBAT DE L’ESTAT DE LA NACIÓ I VA AGRADAR MÉS ALS VOTANTS DEL P.P. (Portada de “El Mundo”)

El que sens dubte seria una sorpresa és que el  diari  “El Mundo” i  els votants del P.P haguessin preferit como a guanyador a Rubalcaba. Vaja primera plana dels successors  de P.J.!

  • ” EL DIA DE LES BALEARS ÉS LA MARE DE TOTES LES FIRES”, EXCLAMÀ UN DESTACAT DIPUTAT SOCIALISTA, A LA INAUGURACIÓ. (D. de M.)

És curiós que ni amb expressions com aquesta hi hagi polítics que no tenguin imaginació. Aquest diputat ja va dir les mateixes paraules quan ostentava un càrrec a l’anterior Govern, referint-se al “Dijous Bó”.

  • ANAR,  UN MALALT,  A UNA PROVA AMBULATÒRIA A SON ESPASES, A LES 8 DEL MATÍ,  SUPOSA SORTIR DE L’ HOSPITAL  “DE REFERÈNCIA”  A LES 3 DEL CAPVESPRE (DBalears)

Això amb molta sort  i, a més, t’obliguen  a ser víctima d’un atracament de 12 euros, pel cap curt, als  aparcaments de l’Hospital que fou finançat amb els teus impostos  Porca miseria!

  • PAGA LA PENA TENIR AL GOVERN UNA CONSELLERA TAN RIOLERA COM CAMPS (DBalears).

Sí, no hi ha dubte que Camps és “el somriure del règim”. Almanco n’hi  ha que riuen i s’ho passen d’allò més bé  amb un nou acudit de la Conselelra, cada setmana. Fins quan?.

Tomeu d’es Forn