Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2246
 Divertimento

     ...amb Charlot




 











Com deia Charles Chaplin “Charlot”:

”La vida és una obra de teatre que no permet assaigs. Per això, canta, riu, balla, plora i viu intensament cada moment de la teva vida…, abans que el teló baixi i l’obra acabi sense aplaudiments”.

– “Els homes pensen que el somni de totes les dones és trobar l’home perfecte. Idò no, no és així: el somni de la dona és menjar sense engreixar”

– ”Si les teves “ex” encara et cerquen és perquè qualque cosa feres bé”.

– ”Diuen que quan no pots dormir és perquè algú, a qualque lloc, està pensant en tu”.

–  “Tot polític aspira a convertir-se en Micky Mouse: ser tan encantador que faci que la gent s’oblidi que el personatge de Walt Disney és una rata”.

Les seguents no són de “Charlot”:

– ”L’alcohol pot arribar a ser el pitjor enemic del home, però la Bíblia ens mana que “estimem els nostres enemics” ( Winkal-humor)

– ”No existeix pel·lícula de terror, de por, que superi aquella sensació de tocar-se la butxaca i no sentir-se el mòbil”. (Winkal-humor)

– ” A Ciudad Real es prohibirà penjar cossiols a les finestres. Els nins hauran de demanar autorització municipal per jugar al carrer”. (Diario “Lanza” de 25.11.13).   Idò això, que els al·lots juguin amb la consola a casa, que així semblaran més moderns.

– ” No entenem que a Capdepera no es puguin veure obres teatrals  i espectacles de relleu que altres pobles sí que veuen”  (Rafel a  DM - Cartes al director). Darrerament, a Capdepera, hem pogut fruir de bones obres de teatre  i música, però és evident que encara hi ha gent que no llegeix els  escassos programes  d’activitats que circulen. Sí, estam d’acord que manca “màrqueting” i que per això els gabellins no es poden assabentar de tot el que s’organitza.

___Quasi la meitat dels joves acceptaria qualsevol feina a qualsevol lloc i amb qualsevol  sou” (DM). Endavant, idò, amb més reformes, que encara resta l’altra meitat… 

 

Tomeu d’es Forn