Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2335


      SÍNDROME DE TOURETTE




  
 











 
L
a millor cura per a la vanitat és la soledat, i això inclou els politics. (Tom Wolfe)

 Un dia sí i l’altre també, quan un llegeix els diaris o veu la televisió i reflexiona amb el que manifesten els pares de la pàtria, no és gens estrany que ens envaeixi la síndrome de Tourette.

Es veu que Madrid és un altre món. Si Montoro o els seus “palmeros” s’informassin sabrien que a Mallorca, pel mes de maig, l’atur baixa perquè comença la temporada turística, la qual cosa – senyor Ministre – no és en absolut demostració que finalitza de la crisi. Si així fos, a Mallorca mai n’hi hauria hagut, de crisi… Provoquen la idiocràcia.

Endavant, idò. Tornem a penjar el retrat de la Munar…

Fins que no arribàren els de l’112 i el pares i els digueren que, senzillament, havien de pujar o baixar l’escalonada, a peu,  com si fos una escala normal, l’histerisme d’aquelles al·lotes arribà al paroxisme. Fins a aquest punt, s’ha arribat?.

I, mentrestant, el seu pobre marit, dins la presó, només compta amb 400 euros per a la seva despesa particular.


El periodista li contestà: __”No t’amoïnis, Cristiano, que en aquest gran mural exhibint musculatura, en ple centre de Madrid, ben segur que et podràs lligar fins i tot  les pedres”.  (Vegin caricatura adjunta de “Risassinmás.com” lluïnt “tipasso”).


Únicament els grans i humils de cor son capaços d’expressar-se així respecte al més ferm contrincant.. Es veu que Messi no necesita tenir el “sex appeal” del rival per ser atractiu. El que un no entén és com el Madrid no és líder de la lliga tenint – com diuen ells – el millor jugador del món. I parlant de “sex appeal”,  els adjuntam la fotografía de Carles Puyol que, ben segur,  no la millora Ronaldo. 

Feliç any nou per a tots ¡!              

Tomeu d’es Forn