Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 1208
 Més badades a rompre (8) P'en Tomeu d'es Forn


        

 

** ¿Quin sou tens a la teva feïna?:    

Sou ceba:
  El veus, l’agafes i et poses a plorar…

Sou dietètic:  Et fa menjar cada cop manco.

Sou ateu:  Ja dubtes de la seva  existència…

Sou mag:  Fas un parell de moviments i desapareix!

Sou tamborinat:. No saps quan vindrà ni quant durarà

Sou desodorant: Quan més el necessites, més t’abandona.

Sou menstrual:  El reps una vegada cada mes i té una durada de 3 dies.

Sou precoç:  Tan prest ingressa i ja s’ha acabat!.

 

**Posa un moix al  teu mur de Facebook, perquè et cuidi dels ratolins que parlen de tu, et saluden com si res i a sobre et diuen que t’estimen

Perquè, clar, com deia … –  vaja!, no hi ha manera de recordar qui ho va dir –  aquell:  “Quan vulguis emprendre quelcom, hi haurà molta gent que et dirà que no ho facis; quan vegin que no et poden aturar, et diran com ho has de fer; i quan, finalment, s’adonin que ho has aconseguit, et diran que sempre varen creure en tu”.

  **Jesús Garmendia, pare del seu fill, Iker, apareix en públic amb el petit i la filla que Ainhoa Arteta  tinguè amb Dwayne Croft, a l’Ajuntament de Fuenterrabia (Guipúcoa).(D.M.).

No hi posam cap dubte que Garmendia sigui el pare del seu fill Iker. El que no ens sembla tant clar és com dimonis Artera tinguè  el petit i la filla, amb Croft, al Ajuntament, en lloc de tenir-lo a la clínica…

 ** Marilia, ex de “Ella baila sola”: “Fer  bonda i treballar no és garantía d’èxit”. (Diario de Mallorca).

 Veritas, veritatis, Marilia.  N’hi ha molts que triomfen i tenen èxit sense saber que és això de fer bonda. Diuen que, tard o d’hora, la vida sol passar factura, però també hi ha gent que està convençuda que és la vida la que és deutora amb ells.  

 

Tomeu d'es Forn