Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 3110

 

Sembla que a l’amic   Miquel Alzina Nebot, expresident de l’Associació de Persones Majors de Capdepera i actual dirigent de la Coral Gabellina, no li va caure molt bé la publicació d’una fotografia (ell encara apareixia molt jovenet a la imatge) que publicàvem, setmanes enrere, a la secció “S’Alambí”  d’aquesta revista digital.


He de reconèixer que el “peu de foto” de la imatge no fou molt afortunat. No  pretenia ser altra cosa que un interrogant a la promulgació definitiva dels necessaris nous estatuts del Club “Ca Nostra” de la Tercera Edat, dels quals Alzina fou encertat impulsor, i que lamentablement no obtingueren el recolzament adequat per part de l’associació.
 
 La resta de l’article ressenyava titulars apareguts a la premsa (dins la tònica de la secció “Curtet i alegret”), on s’incloïen paràgrafs publicats a Cap Vermell,  com també al setmanari Faxdepera, els quals no anaven signats per nosaltres i per tant no en som en absolut responsables.
 
Miquel: no hi havia mala intenció en res del que allí restava escrit, ni molt manco. El signant coneix molt bé el teu  tarannà, el bon sentit de l’humor de què sempre has fet gala,  i li sembla mentida – per les informacions rebudes de gent propera – que et poguessis enfadar per aquest fet. No puc creure que,  desprès de col·laborar, colze amb colze, tu i jo, durant un temps, per activar el Club, ara et puguis pensar que m’he convertit en detractor  teu. Déu me’n guard! 
 
Vull que sàpigues que un servidor està totalment d’acord que siguis el president de la Coral Gabellina, ja que així ho varen voler els seus components, i si no ho ets de l’Associació Ca Nostra  és únicament per la teva pròpia i exclusiva decisió.
 
Miquel, et preg que dispensis aquell peu de foto, tal volta inapropiat i, per favor, oblida-ho.  
 
Gràcies. Una abraçada,             
 
Tomeu d'es Forn