Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 406
.


Dissabte 2 de març a les 20h 

ENTRADA GRATUÏTA


El grup serverí Malfet, format per Pau Pavel a la veu i guitarra, Joan Palerm a la guitarra, Miquel Àngel Valero al baix, Àngel Rios a la bateria i Pau Vallbona al teclat.

MALFET és una banda de rock que, des de 2018, interpreten cançons originals. Dins la proposta hi tenen cabuda altres estils musicals com el folk, funk, pop o la cançó d’autor. Un variat musical que pretén aconseguir un espectacle fresc, contundent i divers. El seu repertori ha evolucionat fins a trobar una comunió entre els texts i la música a fi d’aconseguir una sonoritat versàtil i sòlida, alternant passatges íntims i instrumentacions reduïdes amb fragments més contundents. L'any 2020 publiquen el disc: A orillas de un ideal

Malfet es va formar l’any 2018 i es van donar a conèixer amb la publicació del seu primer disc anomenat A orillas de un ideal (Autoeditat, 2020), un àlbum que va ser publicat en plena pandèmia. Sobre el Alambre (Autoeditat) és el seu segon disc.

Aquí podeu escoltar-los:











Diumenge a les 19 h al teatre, El Somini produccions presenta

MIDSUMMER, de David Greig i Gordon Mcintyre.

Direcció: Joan Albinyana

Interpretació: Carme González i Daniele Fregapane.


«Midsummer» és una comèdia humana en forma d'obra de teatre amb cançons que t'obre en canal i et deixa viure un thriller romàntic a través de dos personatges antagonistes. Un obra molt tarantiniana, mil·limetrada i amb un gran requeriment tècnic on música en directe, projeccions i il·luminació et condueixen a través d'aquesta història plena de moments divertits,
tendres i inclús surrealistes.

«Midsummer» també és una obra que parla sobre la presa de decisions i sobre les segones oportunitats. Utilitza la comèdia com llenguatge vehicular però a través d'una història trepidant conseguim emocionar-nos amb els personatges i viure les seves experiències en primera persona. Una obra amb els ingredients d'una bona comèdia romàntica i un bon thriller.

Entrada: 10€, anticipada: 7 €. Venda d’entrades: OIT Capdepera.

En acabar, TERCER ACTE: un espai de xerrada amb els intèrprets i el director.