Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 977




Dia 6 de març a les 19h 


Un espectacle programat dins dels actes del Dia de la Dona 2022.










Baal presenta:

GINOIDE

Concepte i direcció artística: Catalina Carrasco i Gaspar Morey / Dramatúrgia: Catalina Carrasco / Ballarins: Catalina Carrasco i Gaspar Morey / Música: Kiko Berrenengoa

Un espectacle de dansa contemporània innovador amb contingut que defensa la igualtat de gènere, critica l’ús de la dona com un objecte sexual, tracta el tema de les relacions humanes, personals, sentimentals i sexuals, i exposa un futur on les relacions s’estableixen a través de les tecnologies.

Nova Londres, 2029. En una societat global, en la qual les relacions personals són un privilegi, es troba Augustin, gestor del coneixement d’una empresa multinacional. Submergit en una rutina laboral que l’aboca a un buit immens, Augustin viu angoixat i per trencar amb tanta monotonia cercarà algú capaç d’integrar-se en els cicles repetitius de la seva vida. La relació peculiar entre Nana, la seva nova companya, es veurà alterada per un escenari nou, un tercer element que s’intercalarà en la convivència i que la conduirà a plantejar-se l’existència.

En acabar, TERCER ACTE: un espai de xerrada amb els actors.

Durada 55min.

Per a majors de 14 anys.

Entrada: 10€. Anticipada: 7€

OIT Capdepera i taquilla una hora abans. Reserves al WhatsApp 679 05 11 71


De Ginoide han dit:


"«Fuck and love = mare» una de les «ordres» del microxip de la Lover Doll».
“... Aquesta gran obra t'inunda i et porta als teus límits. Ens afecta a tots i ens convertim en "voyeurs" a la seva galàxia".
"Enginyosament pensat, posat en escena i presentat".

Nermin Gönenc, Sputnikradio



"Catalina Carrasco exposa el seu ball d'una manera impressionant, jugant amb el seu cos com una nina i convertint-lo en quelcom que Augustin maneja a voluntat".
“La feina de Catalina en aquest sentit és admirable. El resultat deixa al públic commocionat i sense alè. La feina és inquietant".
Nanda Hernández (periodista, escriptora i actriu)