Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1578

fotografia d'arxiu


 

El proper dijous dia 16 de juliol, serà la festa del Carme, patrona de Cala Rajada. Enguany degut a la situació creada pel Covid-19, no es farà ni la processó amb la Mare de Déu, ni la processó marítima ni els focs artificials com sabeu.

El Consell Parroquial ha decidit que la missa del Carme la celebrarem dins el temple, degut a les noves mesures que entren en vigor aquest dilluns i per evitar possibilitats de contagi. Serà el proper dijous a les 20h. Presidirà la missa Mn. Francesc Vicens, vicari episcopal de territori, i rector de Pollença i Port de Pollença.

Degut a que l’aforament de l’església està limitat a 120 persones, s’han fet unes invitacions gratuïtes que podreu recollir al forn Juva a partir de demà (només dues invitacions per persona) per poder entrar a la missa (fins que n’hi hagi). Aquells que no tinguin invitació no podran entrar al temple. Així que abstenir-se de venir a l’Església si no compten amb la invitació corresponent per evitar aglomeracions al carrer.

La missa es podrà seguir en directe pel canal de Facebook tal com es feia el temps de confinament de “cristians Capdepera Cala Rajada”