Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1404


Un grup d'artistes de Capdepera participen d'un esdeveniment que s'organitzat a Mallorca, amb motiu de la situada creada pel COVID-19.
 
Es tracta de la reunió de 16 joves DJ's de Mallorca, amb gran presència als espais d'oci, per crear una sessió de música que se llançarà el proper dilluns 30 de març de 2020.

L'inciativa va sorgir d'Àlvaro Durán (a.k.a Sweety en instagram @sweety_krz) i Jaume Moll (a.k.a Piru, @piru_krz). Àlvaro és Dj a Mallorca i a Granada i Jaume és productor musical, amb uan gran experiència treballant en musica urbana i produint per artistes locals. 
 
Entre els  Dj's col·laboradors  trobam noms tan coneguts a l'illa com DJ Simonet i Jesús Gómez, Dj resident a la discoteca Tito's.
 
L'iniciativa surt del desig de col·laboració i per solidaritat entre joves de Mallorca. Creuen que l'excepcional situació que vivim afecta molt a les persones que compleixen com pertoca la quarentena. Dediquen aquest projecte especialment als més joves, que han estat afectats en el seu escolar i la precarietat del mercat laboral. Aquesta sessió és una forma de donar les gràcies pel seu comportament exemplar. 
 
 
La sessió durarà 2  hores, en la que cada DJ expressarà el seu estil i el gènere musical en el que destaca. Hi trobarem des de música electrònica fins a pop, passant per reggeaton. El mix estarà a disposició en Spotify i  Soundcloud, a més de la promoció  que farà cada participant per les xarxes socials.

La finalitat no és altra que amenitzar el confinament dels joves. Quan acabi aquest període pensen que estarem més units que mai i podran celebrar un esdeveniment amb els 16 Dj's participants per donar-li un format físic a aquesta trobada musical