Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2466
"Cala Rajada era un lloc encisador, habitat per gent que, tots ells, havien d’oblidar o ocultar alguna cosa. exiliats, contrabandistes, fills descastats de famílies riques i parelles clandestines que, per una o altra raó, o no volien o no podien casar-se".



L'amu en Toni Coix ens va fer arribar un espectacular llibre, pel seu tamany, escrit per un tal Jack Bilbo, on contava la seva vida. Un vida atzarosa que tengué una etapa a Cala Rajada on obrí el bar WIKIKI. Un bar que revolucionà el llogueret.

De llavors ençà, considerarem que s'havia de traduir i publicar en català. Era part de la nostra història. Del nostre univers. I finalment, aquí el teniu. Dissabte dia 16 de febrer, simularem un WIKIKI, damunt l'escenari del teatre de Capdepera i entre acords de jazz i glops de cervesa presentarem aquest llibre. 

Com sempre el dia de la presentació, el tendrem a la venda a preu gairebé de cost. Allà vos esperam!!!


Aquests són diversos enllaços a articles publicats a aquesta revista sobre aquest personatge que es defineix com a un artista, autor, escultor, tractant d’art, filòsof, psicòleg, viatger, i un lluitador modern per la humanitat.

D'en temps primer: la història del bar Wikiki

Documentació Gabellina i Oriental (28) Jack Bilbo i una Cala Rajada increïble (revisitat)

Jack Bilbo a Cala Rajada

Jack Bilbo: biografia o fabulació, història o historieta?