Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 5105
AJORNADA A DIA 11 DE NOVEMBRE DEGUT A LES PREVISIONS DE MAL TEMPS





Diumenge, 11 de novembre, tindrà lloc a la plaça de l’Orient de Capdepera una jornada solidària a favor de les víctimes de les inundacions a Capdepera, concretament a la zona de Canyamel.

Aquesta jornada esta oberta a tots els col·lectius i a totes les botigues del municipi que vulguin col·laborar. L’organització de l’esdeveniment s’ha posat en marxa per a preparar el que esperen sigui un gran esdeveniment.   .

Hi haurà un ampli programa musical amb la participació desinteressada  de varis grups i col·lectius com ara agrupació  de ball de bot, Amics de la Música de Capdepera, al Coral, Batucap, Banda de Cornetes, Sustrandos, Lucas Patricis, Esperança i Àlex, Gudi Schade, Cor de Cordes, Total Dance, Els qui ningú vol...  i molts més que resten pendents de confirmar. Informarem del programa musical del vespre quan es confirmin totes les actuacions.

 Es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament pel que fa a les infraestructures, com ara transport i muntatge de taules i cadires, equips de so, escenari, etc...  

Es prepara una paella gegant per 1000 comensals, al preu de 10 euros, i servei de begudes i postres aportats per col·laboradors. Però hi haurà una ampla oferta gastronòmica entrepans, pastissos, salsitxes, pinxos...I a més una gran selecció de postres casolans. Una llista llarga i variada que encara pot ampliar-se.

 El tiquet estarà numerat i formarà part del sorteig dels regals aportats per botigues i  empreses col·laboradores.

 La venda dels tiquets serà a:

A Capdepera: Punt d’ Informació de Capdepera, S'Ànima, Nou Segle 12, Cafè Orient, Ca'n Patilla, Kikinda,

A Cala Rajada: Panaderia Ca'n Nadal,  Sabateria Argos

 I altres punts de venda pendents de confirmar

Pel que fa a l’organització se demana que els comensals duguin els seus plats i coberts, per a reduir al màxim els residus. Se preveuen problemes pel trànsit i aparcament per tant s’aconsella venir amb temps, aparcar i fer una passejada relaxada fins la plaça de l’Orient.

 Qui vulgui ajudar o donar una mà, ja sigui fent una donació o col·laborant en els actes no dubti en posar-se en contacte amb els organitzadors, tota ajuda serà ben rebuda.

Al vespre se presentarà la llista de nombres guanyadors del sorteig, que es recolliran als mateixos establiments col·laboradors. També s’intentarà donar informació dels diners recaptats durant la mateix tarda. Tota l’informació sortirà publicada a les revistes locals.

 Es tracta de mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes de les inundacions, que tan de mal i sofriments han provocat en la comarca, però especialment als nostres conciutadans i veïns de Capdepera.

Us esperem dia 4 de novembre a partir de les 13 hores, per gaudir d’una jornada solidària, que esperem sigui massiva.

Gràcies

Els organitzadors