Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1978


Acompanyat de dos grans músics: Noemí Dalmau i Andreu Riera.


Dimecres 19 d'abril a les 20h segona funció




Els dies 17 i 19 d'abril a les 20h a l'escenari de l'auditori del Centre Cap Vermell i amb places limitades es presenta
Jo, Shumann
Dramatúrgia i direcció: Miquel Mestre
Intèrprets: Andreu Riera, Noemí Dalmau, Margarida Albertí i Miquel Mestre.





Jo, Schumann és un muntatge de música i paraula, de músiques i paraules sobre la vida apassionant i apassionada del compositor alemany Robert Schumann i la seva obra pianística, part de la qual és interpretada per Andreu Riera i Noemí Dalmau al llarg de la funció. Una vida que ens és explicada en primera persona en un monòleg a cura de Miquel Mestre i que, des del manicomi en el qual el compositor està reclòs, ens situa en l’època del romanticisme
musical més intens i ric d’Europa.

Sinopsi:
1856. Sanatori d'Endenich (Bonn): El senyor Robert Schumann, poc abans de morir, en un seu discurs davant el Comité Terapèutic d'aquesta institució psiquiàtrica en la qual ell està internat, explica les vivències i vicissituds que, segons ell, han anat formant al llarg de la seva vida la que ell anomena la seva "turmentada personalitat". Serà el seu deixeble i amic Brahms qui il·lustri pianísticament l'evolució musical del seu mestre.

Un impressionant monòleg de Miquel Mestre, acompanyat per les partitures que magistralment interpreten Andreu Riera en el paper de Johannes Brahms, i la pianista Noemí Dalmau en el de Clara Schumann.

Entrada: 10 €, anticipada 8 €. OIT a partir de dia 10 d'abril. Places limitades.