Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1301A les 20h a l’auditori del Centre Cap Vermell
 
Joan Isaac presenta 
PARAL·LELISMES (Espectacle de poesia i cançons) 


El cantautor Joan Isaac presenta el seu nou espectacle Paral·lelismes , en què combina la recitació de poemes del seu llibre Intimissimi amb una selecció de cançons del seu repertori, des de la mítica A Margalida fins als seus temes més recents, alguns inclosos en el disc que publicarà el proper mes de febrer, Manual d'amor . En l'espectacle Paral·lelismes , cadascuna de les cançons que interpreta Joan Isaac és precedida per un poema. 

El llibre de poemes de Joan Isaac «Intimissimi» serà presentat abans de començar l’espectacle per Joan Manresa i Maria del Mar Bonet. 

Cançó i poema mantenen un paral·lelisme temàtic (l'amor, la melancolia, el desig, la por, la denúncia social...) . Cançó i poema es reforcen mútuament en un espectacle en què el cantautor Joan Isaac es reafirma com el poeta sensible i exquisit que es va manifestar ja en les seves primeres lletres de cançons i que ha continuat revelant-se en tota la seva extensa i aplaudida obra lírica, i també en el seu nou llibre de poesia . A Paral·lelismes , Joan Isaac fusiona magistralment la poesia que ha escrit per ser cantada i la que ha escrit per ser recitada. 


Minut 89 

Minut 89 del segon temps, 
en una platja de Gaza es juga un partit de futbol, 
l’àrbitre xiula abans d’hora. 
Ni pròrroga ni penals. 
El minut que resta, ajornat de per vida. 
Maleïts assassins, renuncio a la meva condició humana. 
Amén. 

JOAN ISAAC, agost de 2014 

Poema inclòs al llibre Intimissimi (Llibres del Segle) 


Oficina d'Informació i Turisme de Capdepera
Carrer Centre, 9
07580 Capdepera
Tel. i fax 971556479
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.ajcapdepera.net