Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2011
Invitació a la xerrada «El joc lliure: Què és? Perquè convenen com a joguines materials naturals?»  i espai de joc lliure amb materials naturals



Jugar és per als infants gairebé com respirar. En el joc, el moviment i la imitació prenen protagonisme. D'adults podem recordar potser algun moment esplendorós de joc de la nostra infància. En el joc es té un estat de consciència oníric, on tot és possible i es perd la consciència del temps. En aquesta xerrada profunditzarem en la importància del joc i en els factors que afavoreixen o dificulten que tengui lloc de manera plena. Uns dies després, en el taller de grup de joc o espai de joc lliure, entre tots crearem un espai «sagrat» per a aquest fenòmen tan vital, per la qual cosa es requereix calidesa (en la intenció i la presència) i materials senzills i naturals que aportarem entre tots -cistelles; teles de cotó, llana, seda,...; fustes de diverses mides; pinyes, i similars; cintes; pepes i animalets; coixins; mantetes; astores; joguines senzilles; etc.- dels quals parlarem a la xerrada. Seria, per tant, molt convenient assistir a la xerrada (destinada a pares/mares i educadors/res) si es vol assistir al taller amb els nins.

Organtiza: Associació Gotetes de Gea (associació sense ànim de lucre, amb número en el Registre d'Associacions de les Illes Balears 311000009178)

Activitat destinada a  nins i nines entre 0 i 10 anys aproximadament, els seus pares i mares i educadors/es.

Lloc: Primer pis del Teatre d'Artà

Dies i horaris: Xerrada dimecres 30 de desembre de 19 a 20:30, Taller diumenge 3 de gener de 10 a 12:30  (si fa molt bon temps es podrà mirar de fer a fora)

Més informació i inscripcions: 622540770

Activitat gratuïta a la qual es pot aportar la voluntat, per a cobrir despeses d'aquesta i d'altres futures de l'associació. Es requereix inscripció prèvia.

Associació Gotetes de Gea