Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2930

   “MÉS per Capdepera convida afiliats i simpatitzants a participar a les eleccions primàries que tendran lloc el proper 15 de novembre”

 
 



  Com molts ja sabreu, el dia 15 de novembre se celebraran eleccions primàries de MÉS per Mallorca pel que fa als candidats a encapçalar les llistes al Parlament i al Consell, així com per a la resta d’integrants d’ambdues llistes. Es tracta del primer partit o coalició política que obre a la ciutadania la possibilitat d'elegir la totalitat dels integrants de les seves llistes electorals.

 A la web http://www.mespermallorca.cat/primaries/ hi trobareu tota la informació necessària per presentar la vostra candidatura per a formar part de les llistes a Parlament i a Consell, així com per a inscriure-us al cens electoral per votar. MÉS per Capdepera farà les gestions oportunes perquè hi hagi una taula electoral al municipi per votar presencialment.

Recordau que només és necessari insciure’s al cens en cas de no estar afiliat a MÉS o a algun dels partits que en formen part (PSM, Iniciativa Verds, ERC….). No es demana cap més requisit que l’assumpció dels principis ideològics bàsics de MÉS per Mallorca, com veureu al full d’inscripció, el qual també trobareu a la web abans indicada.

  Fins dia 29 d’octubre es poden presentar les candidatures a les llistes i fins el 6 de novembre vos podeu apuntar al cens per votar, per la qual cosa heu d’emplenar el full d’inscripció que, com hem dit, trobareu a la web abans indicada. Aquest full el podeu remetre per correu electrònic o bé fer-lo arribar a algun integrant de MÉS per Capdepera abans del 6 de novembre.

   Pel que fa al tipus de vot es podrà realitzar per correu electrònic o presencialment.

MÉS per Capdepera