Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2674
Teatre La Unió de Son Servera. 31 d'octubre 2014. 20 hores



Anegats presentarà aquesta tardor, de manera imminent, el seu setè treball discogràfic - "El fil d'Ariadna". 
Aquest treball està basat en l'espectacle homònim que van presentar durant la primavera passada a l'auditori de Manacor, Teatre de Petra, Teatre de Lloseta i a l'Esglèsia Nova de Son Servera, acompanyats d'una orquestra magistralment dirigida per Miquel Brunet. Els directes d'aquelles nits, que van ser màgiques, i que van exhaurir les entrades setmanes abans a cada un dels recintes, conforma el nucli sobre el què pivota el seu nou treball, on hi podrem trobar:
 
- Un CD amb l'audio en directe dels concerts on Anegats van presentar "El Fil d'Ariadna", juntament amb quatre cançons inèdites, enregistrades a estudi.
- Un DVD del concert íntegre a l'Auditori de Manacor, que va suposar l'estrena d'aquest espectacle, i que permet reviure una nit memorable, on el de Son Servera expliquen el seu propi creixement emocional mitjançant les seves cançons.
- Un DVD amb el documental d'una hora de durada "Filant somnis", produït per Cinètica Produccions. Aquest treball audiovisual ofereix una visió de la història i creixement musical i vital del grup, des dels seus inicis als anys noranta fins a l'actualitat. En ell hi participen totes les persones que, d'una manera o d'altra, han estat testimonis i participants de la formació musical, com ara Tomeu Penya, Marisa Rojas, Pau Debon, Pep Alba, etc.
 
El documental "Filant somnis" s'estrenarà el proper divendres dia 31 d'octubre a les 20h al Teatre La Unió, de Son Servera. L'entrada costarà 5€, que es podràn descomptar del preu del nou CD - El Fil d'Ariadna - que ja podran adquirir allà mateix els assistents, de manera exclussiva i com a motiu de la cel·lebració de l'estrena del documental. Es poden reservar les entrades al tlf. 971 568 519 en horari laboral. 
Dos dies després d'aquesta estrena, el diumenge 2 de novembre a les 18h, Anegats presentaran per darrera vegada i de manera definitiva "El fil d'Ariadna" al Teatre Principal de Palma.