Diumenge 1 a les 19 hores:

GRAVITY

Durada: 90 Minuts / Versió: En castellà

Classificació: 

NO RECOMANADA A MENORS DE DOTZE ANYS
Gènere: Thriller / Entrada: 5€






SINOPSI

Sandra Bullock interpreta a la doctora Stone, una brillant enginyera a la seva primera missió en un transbordador, amb el veterà astronauta Kowalsky (George Clooney), al comandament del seu últim vol abans de retirar-se. Però en un passeig espacial aparentment de rutina es desencadena el desastre. El transbordador queda destruït, deixant a Stone i Kowalsky completament sols, units l'u a l'altre. El terrible silenci els indica que han perdut qualsevol vincle amb la Terra... i qualsevol possibilitat de rescat. A mesura que la por es va convertint en pànic, cada bocanada d'aire consumeix el poc oxigen que queda. Però l'únic camí a casa solament pot trobar-se endinsant-se més i més en l'aterridora extensió de l'espai.

"GRAVITY me dejo impresionado, creo que es la mejor pelíucla sobre el espacio jamás hecha" James Cameron (Director de Avatar y Titanic).


"GRAVITY es lo nunca sentido, un milagro técnico, emocional y cinematográfico" (El Pais)


"GRAVITY hace un memorable despliege visual, crea tensión de primer clase y logra hipnotizarte. Es una película profundamente humana, 5 Estrellas" (Carlos Boyero, crítico de cine")

Tràiler: 

http://www.youtube.com/watch?v=MEZWseaoZc8