El restaurant  Cases de Son Barbassa prepara els seus sopars de maridatge per aquest mes de Març, amb tres conegudes bodegues de Mallorca.


Mortitx, 17 de març

Binigrau, 24 de març

Jaume Mesquida, 31 de març

Per a començar, el 17 de març ens acompanyarà el celler Mortitx. Les seves vinyes es  troben  situades en plena Serra de Tramuntana a una alçada  de 400 metres sobre el nivell del mar, el que dóna a seus vins un caràcter singular.

El proper dia 24 de Març tindrem una altra vegada amb nosaltres el celler Binigrau de Biniali, situada al centre de Mallorca i propietat dels germans Maties i Miquel Batle, família de llarga tradició vitivinícola, que elaboren uns vins de gran personalitat, entre ells Obac, Nounat, Ecològic de Binigrau, etc ...

I per acabar, el 31 de març gaudirem dels vins elaborats per la família Mesquida Mora, de les conegudes bodegues Jaume Mesquida de Porreres, que presentaran el seu nou projecte,  amb una forma de fer les coses com abans. Presentent els seus nous vins sota les etiquetes de "Acrollam" i "Trispol i Sotil".

Per a més informació i reserves no dubtin en contactar amb:
Cases de Son Barbassa
Romantik Hotel & Restaurant
Ctra. Cala Mesquida - Cami de Son Barbassa
07590 Capdepera - Mallorca
Teèfon 0034 971565776 - Fax 0034 971566057
www.sonbarbassa.com - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.